Un Conte de Noël dreamfilm gratis online

Un conte de Noël    

150 ComedyDrama

7.1
IMDB: 7.1/10 5,790 votes

, , , ,

France

Report error

En alltför lång och otroligt alltför talky dysfunktionell familj drama om en klan återförenas för en Jul att se som om någon familj kommer att ha benmärg som är kompatibel med matriarken, som spelas av en kylig Catherine Deneuve. Hon är döende i en sällsynt typ av cancer, och minnet av den möjligheten plus närheten av bröder och systrar som inte har sett varandra på ett tag och har poäng att bosätta sätter alla i en reflekterande humör. Tyvärr för oss, de bor i att stämningen i nästan tre timmar, och de prata och prata och prata i all oändlighet om det.

Det är alldeles för mycket, tomten, en del av det ganska banal, en del av det mycket intressant. Filmen är välgjord och agerat, men det är också avlägsen och kallt. Jag kände aldrig insatt i allt som hänt dessa människor, och jag hälsade slutar med nyfikenhet och en som har tillbringat en hel del tid med något och helt enkelt vill avsluta det snarare än något verkligt intresse för vad slutet skulle bli.

“A Christmas Tale” faller i fällan av att alltför många familj dysfunktion drama: Vi har alla våra egna familjer att ta itu med i verkliga livet, så om vi kommer att spendera 2-3 timmar med att lyssna till de små gnäll för någon annans, det är bättre jävla väl vara värt vår tid.

Klass: B Un Conte de Noël sweflix filmer ,Un Conte de Noël swefilmer, Un Conte de Noël swesub – swefilmer – sweflixhd online gratis

Un Conte de Noël
Un Conte de Noël
Un Conte de Noël
No links available
No downloads available

Related movies