The Walker dreamfilm gratis online

The Walker    

R 108 CrimeDramaMystery

5.9
IMDB: 5.9/10 4,793 votes

, , , ,

USA, UK

Report error

Bra manus, riktning och agera.

Pacing är avsiktlig som tecken utveckling (och utställningen) är så viktiga för berättelsen. Å andra sidan, de sista scenerna i filmen verkar lite rusade som den viktigaste källan till dramatisk spänning är löst något abrupt.

Generellt en stark film, med enastående prestanda från Harrelson, Bacall, Scott-Thomas, och Bleibtreu.

På ett mer personligt plan …

Jag screenas detta på Toronto International Film Festival som den hade premiär på Roy Thomson Hall. Det var en projektion problem halvvägs in i filmen, som orsakas av en dålig skarv. En paus tillkännagavs att ge det tekniska teamet tillräckligt med tid för att re-skarv filmen.

Under denna paus, som slutade som sträcker sig till nästan 45 minuter, Mr Schrader och Ms Bacall intog scenen och underhöll publiken med en långtgående och uppriktig Q & A session. Detta var en mycket generös och artig gest, och mycket uppskattat.

Det var en riktig höjdare att se Ms Bacall i denna film, och vid premiären. Hon är en legend många gånger, och 60+ år in i hennes omtalade karriär, hon fortsätter att andas klass, styrka och glamour. De behöver inte göra stjärnor så här längre, och vi är sämre för det. The Walker sweflix filmer ,The Walker swefilmer, The Walker swesub – swefilmer – sweflixhd online gratis

The Walker
The Walker
The Walker
The Walker
No links available
No downloads available

Related movies