Raging Bull dreamfilm gratis online

Raging Bull    

129 Drama

8.2
IMDB: 8.2/10 251,055 votes

, , , ,

USA

Report error

Den första förvånande om Tjuren som en film är svart och vitt fotografi, med endast färg bilder som kort hem video sekvens av La Motta bröllop. Ursprungligen beslut om att skjuta filmen i svart och vitt var baserad just på fotograf Michael Chapman och Martin Scorseses minnen av 1940-talet boxning bouts, där de ihågkommen som svart och vitt flash foton i tidningar. Människors minnen av Jake La Motta är slagsmål skulle ha varit svart och vita och därför är det verkade rätt att skjuta i svart och vitt, även om de först hade farhågor att detta skulle kunna ses som alltför pretentiöst. Den speciella visuella intensiteten i kampen scener, men var delvis på grund av finansiella svårigheter snarare än näst val. I ett försök att hålla bilden på schemat, två separata belysning styles hade antas. Jake livet utanför ringen skulle hållas så enkla som möjligt, och detta innebar att scener i ringen skulle kunna vara koncentrerad på mer. De skulle bli skjuten helt i Los Angeles studio och skulle vara mycket stiliserade. Detta är hur bländande visuella karaktären av kampen scener var tillåtna att komma om. Scorsese, som lider av en låg punkt i sin karriär och var övertygad om att denna film skulle bli hans sista och ville gå ut med en bang. Därför har han bestämt sig för att ge fighting scener allt han kunde, eftersom han hade inget att förlora längre.

Vad Han tyckte om den tidigare boxning filmer som han hade sett var vägen slagsmål visades från ringside, att anta en åskådare uppfattning, som skyddade publiken från brutalitet inne i ringen. För Tjuren, Han var fast besluten att komma så nära som möjligt till det råa våldet i slagsmål. Han skulle filma inne i ringen och få publiken att känna varje slag. Hans plan var att skjuta kampen scener som om tittarna var den fighter, och deras intryck var den fighter, och aldrig för att skydda publiken från våld i ringen. Tittarna skulle tänka, känna, se och höra allt som boxare skulle. Bortsett från den öppna kampen, La Motta sin första professionella förlust mot Jimmy Reeves, det skulle vara några nedskärningar till ställande av publiken. För Reeves kampen Scorsese valde att ta några kaotiska ovationer från publiken visar sitt ogillande av domarens beslut, men bortsett från denna scen, Scorseses mantra under hela filmen var Vistelse i ringen”. Varje intrikat koreograferat kampen skulle ha en annan stil för att återspegla La Motta olika sinnestillstånd vid tidpunkten för slagsmål.

Jake La Motta var konsult för filmen, och slagsmål var avbildad som han mindes dem. Till exempel, i sin andra match mot Sugar Ray Robinson, ringen är bred och ljusare med strålande vita duken gör på scenen känner sig fri och öppen, och en relativt bekväm atmosfär. Detta beror på La Motta vann denna kamp, en stor seger mot hans stora rival. I motsats till detta, ringen i hans nästa match mot Robinson, som han förlorade på ett kontroversiellt beslut, ritades av Scorsese som en “pit of hell”. I den öppna skott av denna kamp, Scorsese har gjort allt ser oklart och oskiljbara. Den här gången, ringen är mycket mörk och rökig vilket ökar suddig, ofokuserad känsla av kampen. Ofta under denna kamp, ansikten ur ram. Till exempel när de två männen är boxning La Motta ansikte är ofta suddig ut av rök eller döljas genom sin motståndares kropp. Här ses en gång igen när han är i sitt hörn för paus mellan rundorna; bilden har hans ansikte helt täckt av ett av repen i ringen. Detta var hur La Motta själv ihåg det; dessa händelser kommer att förbli oklart i hans sinne, eftersom han inte kunde räkna ut varför han hade förlorat. Denna sekvens visar en särskilt upprörande del av La Motta minnen, och perfekt illustrerar hur han mådde vid tidpunkten för den kampen.

Lika viktigt som utseende av filmen var ljudet. Precis som med film, två olika stilar, som antogs för att skilja mellan La Motta liv i och ut ur ringen. Kampen scener har spelats in i Dolby Stereo med förhöjd, ofta djuriska ljudeffekter och en slående användning av tystnad. Denna kontrast med dialogen i filmen, som spelades in som normalt används för att betona La Motta ökad känsla av medvetenhet i ringen. Den mest minnesvärda användning av ljud i filmen, i synnerhet användningen av tystnad, är i La Motta fjärde kampen mot hans stora rival Sugar Ray Robinson. Rundor är kantats av eery tystnad, vilket ger ett intryck av slow motion och framkallande av tanken på vad som skulle köra genom boxare huvuden. Precis så minnesvärd var beslutet att använda ett djur som andas för Robinson ‘ s sista attack på La Motta. Allt är stilla, det är en slående tystnad hela och det enda som hörs är de bestialiska andas bygga spänning, som om Robinson var ett lejon om att slå på sitt byte. Nästa sekvens är ett extremt snabbt montage av nedskärningar visar La Motta vara illa misshandlad av Robinson. Den här scenen rör sig mellan Robinson och La Motta i snabb takt för att passa den blixtsnabba boxning som La Motta är på den mottagande sidan. Detta var väl planerat och storyboarded på förhand av Scorsese och sedan skickligt väcks till liv av redaktör Thelma Schoonmaker, som vann en Oscar för sitt arbete. Raging Bull sweflix filmer ,Raging Bull swefilmer, Raging Bull swesub – swefilmer – sweflixhd online gratis

Raging Bull
Raging Bull
Raging Bull
Raging Bull
Raging Bull
Raging Bull
Raging Bull
Raging Bull
Raging Bull
Raging Bull
Raging Bull
Raging Bull
Raging Bull
Raging Bull
Raging Bull
Raging Bull
Raging Bull
Raging Bull
Raging Bull
Raging Bull
No links available
No downloads available

Related movies