Krabat dreamfilm gratis online

Krabat    

120 ActionFantasyHorror

6.2
IMDB: 6.2/10 5,529 votes

, , , ,

Germany, UK, Romania

Report error

Efter att ha sett filmen, jag var osäker på vad som var fel med det. Bilderna är fantastiska, de agerar var OK att bra betyg var bra och tomten var där. Palpatine byta Gevatter var kan vara OK. Jag tror att det Gevatter som beskrivs i boken är verkligen svårt att överföra på skärmen.

Magin var förändrats på ett dåligt sätt som beskrivs i kommentarer tidigare. Landskapet är också förändrats. Jag gillar inte detta, men man måste se filmen som ett eget arbete. En “Plan 9 from outer space” som goof är Kantorka som valsas i natt och gesäller lämnar med henne i ljusa dagsljus bara minuter senare. Men detta bara förklarar, varför filmen inte är en riktigt bra och inte, varför är det bara en film som tusentals fler.

Efter att omvärdera vad som inte fungerade, saker kom tillbaka till den saknade år. Den punkt som arbetat minst i boken är brist på tid. Krabat är att få från nybörjare till en största antagonist och möjliga efterträdare av mästare inom tre år i en ritual death cykel som varar ett år. Så i boken att han kan se rytmen av ny praktikant till byte endast två gånger helt medan andra gesäller hade ett förskott på minst 9 år för detta och agera därefter i slutet av året. Och förhållandet mellan Krabat till Kantorka kan byggas upp av mycket få möten inom år 2 och 3. Så utvecklingen av Krabat sig själv är mycket snabb och nästan otroligt i boken.

Genom att utelämna ett år i filmen, tempot går över kanten. För att förklara Krabat/Kantorka relation, gesäller har att falla kraftigt i stan liv som positiva siffror, därför den hemska kampen scen. Och Krabat har att gå till stan på påsk sig själv och Juro har att fånga honom på stan (och avslöja sig själv). Den ursprungliga scenen i boken, där Juro är “råka” bränna Krabats’ hand är mycket mer lämpligt, men ger inte tillräckligt med tid för Krabat att fysiskt träffa den Kantorka under resten av filmen. Som en följd av allt detta, byte av Krabat under berättelsen blir orimliga. Så är till exempel att lägga till självmordsförsök.

Filmen är helt enkelt saknar rimlighet genom att berätta en historia för att bryta en cykel på för kort tid. Du kan inte ge ett riktigt intryck av en cykel med endast visar den en gång. En extra timme för tredje året skulle ha gjort filmen till en mycket bättre man. Även då, Pumphutt eller Dresden var tvungen att vara kvar ute som fortfarande förändrar bilden av mästaren, men en film kan aldrig passa en roman. Krabat sweflix filmer ,Krabat swefilmer, Krabat swesub – swefilmer – sweflixhd online gratis

Krabat
Krabat
No links available
No downloads available

Related movies