Hedwig and the Angry Inch dreamfilm gratis online

Hedwig and the Angry Inch    

R 95 ComedyMusic

7.8
IMDB: 7.8/10 27,524 votes

, , , ,

USA

Report error

Utan forsande, jag tror att detta är den bästa film som kommit ut i USA i flera år. Detta är den typ av film som kräver upprepad visning, och uppenbarar sig lite varje gång. Jag är förvånad över att det geniala i denna film inte ta emot fler lovord på den tiden, men jag attribut som till socialt acceptabla begränsningar av masskultur.

Helt perfekt produktion från topp till botten, gör du skratta högt… då tårar ditt hjärta ut och sätter tillbaka det igen. Flera lager & symbolisk hela.

Låtskrivandet av Stephen Trask är sublim. Men hur fan kan en clown som Eminem få en Oscar & den här killen var i stort sett ignoreras?! Vidrigt trodde. Cameron Mitchell måste ha varit född för denna del… en modig & karismatiska perf.

Den här filmen uppnår allt som “Velvet Goldmine” (yuck) kunde inte… på en bråkdel av tiden.

Hur som helst, alla som har fått en lite galen i dem kommer att älska den här filmen. Och de som inte “får till det” borde vara nöjd med att titta på resten av den Amerikanska marknaden för maskintillverkade papperskorgen bio.

Hedwig and the Angry Inch sweflix filmer ,Hedwig and the Angry Inch swefilmer, Hedwig and the Angry Inch swesub – swefilmer – sweflixhd online gratis

Hedwig and the Angry Inch
Hedwig and the Angry Inch
Hedwig and the Angry Inch
Hedwig and the Angry Inch
No links available
No downloads available

Related movies