Bobby Jones: Stroke of Genius dreamfilm gratis online

Bobby Jones: Stroke of Genius    

PG 120 Drama

6.7
IMDB: 6.7/10 3,364 votes

, , , ,

USA

Report error

Inte en golfare eller en fläkt av biografier av idrottsmän, detta viewer finns en överraskande mängd av tillfredsställelse i detta rekreation av livet, Bobby Jones, vars berömmelse i spelet golf är legendariska. Så uppstår frågan: “Hur kan en film om golf upprätthålla en sådan betraktarens uppmärksamhet och uppskattning?” Svaret ligger i den fysiska produktionen av denna vackra lilla film. Fånga essensen av världen under 1920-och 1930-talet, inte bara i kostymering och seder och miljö, men i sociologic och filosofiska nackdelar, Direktör Stökiga Herrington har skickligt utforskat livet och tider av motvillig hjälte på ett sätt som exhumes en period i historien då alla behövde något att tro på. Aktörer Jim Caviezel, Malcolm McDowell, Jeremy Northam, och Claire Forlani inte bara ser delar: deras uppträdande innan kameran absorberar state of mind of America upphörande från den utsvävande 20-talet till den massiva depressionen på 30-talet.

Bobby Jones fysiska problem, både själv inducerad och genetiska, utforskas med bara tillräckligt med sanningshalten att göra honom mer av en väl avrundad karaktär än en kartong saint (vi behöver inte lära sig namnet på hans neurologisk sjukdom – syringomyelia, tills den slutliga poäng). Hans kamp mot till synes oöverstigliga odds för att flytta genom varje golf utmaning i sin dag och lyckas bortom möjligheten är väl fångade i Caviezel är fint nyanserad prestanda.

Inte en bra film, men absolut värt mer uppmärksamhet än det fick i teatrar. Du behöver inte vara golfare för att uppskatta skönheten i den här lilla ögonblick av nostalgi. Grady Harpa Bobby Jones: Stroke of Genius sweflix filmer ,Bobby Jones: Stroke of Genius swefilmer, Bobby Jones: Stroke of Genius swesub – swefilmer – sweflixhd online gratis

Bobby Jones: Stroke of Genius
Bobby Jones: Stroke of Genius
Bobby Jones: Stroke of Genius
Bobby Jones: Stroke of Genius
No links available
No downloads available

Related movies